Skip to main content
Gestionați cine are acces la spațiul dvs. de lucru din Setări → Membri.

Invită Noi Membri

Utilizarea invitației prin e-mail

  1. Mergi la Setări → Membri
  2. Faceți clic pe + Invită
  3. Introdu adresa de e-mail a persoanei
  4. Selectați un rol pentru noul membru
  5. Faceți clic pe Trimite invitație
Persoana invitată va primi un e-mail cu un link pentru a se alătura spațiului dvs. de lucru.

Utilizarea linkului de invitare

  1. Mergi la Setări → Membri
  2. Copiază link-ul de invitație pentru spațiul de lucru
  3. Distribuie link-ul cu noii membri ai echipei
  4. Vor primi acces odată ce se înscriu

Vizualizați și gestionați membrii

Vizualizați toți membrii

Accesați Setări → Membri pentru a vedea:
  • Toți membrii activi
  • Invitații în așteptare

Editați profilul unui membru

Faceți clic pe un membru pentru a-i deschide pagina de profil. În calitate de administrator, puteți:
  • Editați numele
  • Actualizați fotografia de profil
  • Conectați-vă ca acel utilizator (util pentru depanare)
  • Ștergeți contul lor

Schimbați rolul unui membru

Pe pagina de profil a membrului:
  1. Deschideți fila Permisiuni
  2. Vizualizați rolul atribuit în prezent
  3. Selectați un alt rol din lista derulantă
  4. Modificarea intră în vigoare imediat
→ Aflați mai multe despre roluri și permisiuni

Eliminați un membru

  1. Faceți clic pe membru pentru a-i deschide profilul
  2. Faceți clic pe Șterge pentru a-i elimina din spațiul de lucru
Membrii eliminați își pierd accesul imediat. Datele lor (înregistrări, note, sarcini) rămân în spațiul de lucru.
Sincronizarea e-mailului este, de asemenea, eliminată. Dacă utilizatorul șters era singurul care a sincronizat anumite e-mailuri, acele e-mailuri vor fi eliminate definitiv din spațiul de lucru.

Invitații în așteptare

Gestionați invitațiile care nu au fost acceptate:
  • Retrimite: Trimite din nou e-mailul de invitație
  • Anulează: Revocați invitația înainte de a fi acceptată

Domenii de Acces Aprobate

Permiteți membrilor echipei să se alăture automat pe baza domeniului lor de e-mail:
  1. Accesați Setări → Domenii
  2. Adăugați domeniul companiei dvs. (de ex., yourcompany.com)
  3. Oricine are acel domeniu de e-mail se poate alătura fără invitație

Conexe