Skip to main content

Görünüm Gezgini’nden

Özel görünümlerinizi kimin görebileceğini kontrol edin.

Görünürlük Seçenekleri

Görünürlüğü Değiştirme

  1. Görünümü açın
  2. Seçenekler → Görünürlük’e tıklayın
  3. İş Alanı veya Liste dışı seçeneğini seçin
Varsayılan “All [Object Name]” görünümlerinin görünürlüğü değiştirilemez.

Bir Görünümü Yeniden Adlandırın

  1. Görünüm açılır menüsünü açın
  2. Görünümün yanındaki ⋮ menüsüne tıklayın
  3. Düzenle’yi seçin
  4. Yeni adı girin

Görünüm Simgesini Değiştirin

  1. Görünüm açılır menüsünü açın
  2. Görünümün yanındaki ⋮ menüsüne tıklayın
  3. Düzenle’yi seçin
  4. Değiştirmek için simgeye tıklayın

Görünümleri Yeniden Sıralayın

Görünümlerin açılır menüde göründüğü sırayı değiştirin:
  1. Görünüm açılır menüsünü açın
  2. Görünümleri tutamaklarından sürükleyin
  3. İstediğiniz konuma bırakın
  4. Sıralama otomatik olarak kaydedilir

Favoriler

Sık kullanılan görünümleri hızlı erişim için sabitleyin:
  1. Görünüm açılır menüsünü açın
  2. Bir görünümün yanındaki ⋮ menüsüne tıklayın
  3. Sık Kullanılanlara Ekle’yi seçin
Sık kullanılanlara eklenen görünümler, kolay erişim için ayrılmış bir bölümde görünür.

Bir Görünümü Silin

  1. Görünüm açılır menüsünü açın
  2. Görünümün yanındaki ⋮ menüsüne tıklayın
  3. Sil’i seçin
  4. Silmeyi onaylayın
Silinen görünümler geri getirilemez.

İlgili